El dimecres dia 15 de maig es té previst la trobada anual del grup de Vida Creixent a Montserrat. L'horari el trobareu al cartell d'amunt, que si feu un clic a sobre el podeu veure ampliat.

Per apuntar-vos heu de dirigir-vos al coordinador la vostra zona, que en el nostre cas és el de Vic. Tel. 686 383 916

L'EVANGELI DEL PROPER DIUMENGE

PentecostaJn 15,26-27;16,12-15

L’Esperit Sant que reberen els apòstols és el mateix que rebem nosaltres. També en podem dir l’espiritualitat: És la força que tenim per anar superant la quantitat de problemes que ens atenallen i per saber mirar endavant quan tot sembla que va malament. Jesús sabia que el Pare li infonia la força (en diu «l’Esperit que prové del Pare»). Els seus apòstols i deixebles molt aviat es van adonar que tindrien moltes dificultats i les haurien de superar, i es van recordar com Jesús els havia promès que tindrien el mateix Esperit que Ell havia rebut. Vol dir que nosaltres també rebem la força tant del Pare que ens estima com de Jesús mateix que ens la transmet.

Josep Escós i Sarsanedas (†)

Les dades per apuntar-se estan tancades, no obstant podeu trucar a La Seu de Manresa, tel. 93 872 15 12 en horaris de dilluns a divendres entre les 5 i les 8 del vespre, per comprovar si encara els queda algun lloc disponible o si tenen alguna baixa i la podeu omplir.